Return to site

Hoe de privacy-instelling van een Google-account wijzigen?

· Google,Klantenservice

Google-account is het meest voordelige account, omdat het een one-stop-oplossing is om in te loggen bij de verschillende services en apps die het biedt door het gebruik van een enkel wachtwoord, wat het zeker handiger maakt. Het maakt niet uit hoe lang u het specifieke account al hebt gebruikt, op een bepaald moment moet u een getraind persoon benaderen om meer te weten te komen over bepaalde onbekende functies.

Google Ondersteuning Bellen

Een van deze veelvoorkomende vragen die door gebruikers wordt gesteld, is dat hoe een persoon de privacy-instelling van het specifieke account gemakkelijk kan wijzigen. Ben je ook van plan om het antwoord op hetzelfde probleem of een andere vraag met betrekking tot je account te krijgen? Dan is het gratis nummer van Bellen Google + 31-205320641 de beste oplossing om met dergelijke situaties om te gaan.

Stappen om de privacy-instellingen van hetzelfde account te wijzigen, worden hieronder beschreven:

  • Allereerst moet u Chrome openen op elk apparaat dat u wilt gebruiken.
  • Tik op de optie Meer en vervolgens op de knop Instellingen bovenaan rechts.
  • Zodra u de bovenstaande stappen volgt, ziet u de privacy- en beveiligingsopties.
  • Als u de afhandeling van Chrome wilt regelen, klikt u op on-site instellingen.
  • Als u de cookies en de cache wilt verwijderen, klik dan op de browsegeschiedenis wissen.
  • Om veilig browsen te behouden, moet u de beveiligingslijst kiezen. Dit zijn de punten die u moet volgen, zodat u eenvoudig de beveiligingsinstelling van het account kunt wijzigen. 

Als u echter nog steeds niet tevreden bent met deze stappen, kunt u altijd en overal contact opnemen met het Helpdesk Google-nummer . Onze deskundige en professionele technici helpen u op alle mogelijke manieren om u effectieve oplossingen te bieden. Het is onze taak om de urgentie van uw situatie en de waarde van uw tijd te begrijpen, daarom behandelen we uw probleem als onze hoogste prioriteit. Dus denk er niet over na en bereik ons via live-chats, e-mails en telefoontjes volgens uw voorkeur.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly